Τελευταία άρθρα

Quality since 1985.

Ξεκινούν τα μαθηματα στον χωρο του martial way πληροφοριεσ σε info@taichichuan.gr Ιστορία του Στυλ Γου GrandMaster Wu Chien Chuan (1870–1942) demonstrating Wu style Tai Chi Chuan Sword. po Ιστορία του Τάι τσι Τσουάν GrandMaster Wu Chien Chuan Practicing Wu style Tai Chi Chuan with his student po

Καλώς ήλθατε στον επίσημο δικτυακό τόπο της Ελληνικής Ακαδημίας Ται Τσι Τσουαν της Οικογενείας Γου.

Η Ελληνική Ακαδημία Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου είναι ένα Πολιτιστικό Σωματείο Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα και μία από τις 13 Ακαδημίες παγκοσμίως οι οποίες έχουν οριστεί και αναγνωριστεί επίσημα από τη φημισμένη στον χώρο του Τάι Τσι Τσουάν και των Κινεζικών πολεμικών τεχνών, Οικογένεια Γου και την International Wu Style Tai Chi Chuan Federation.

Η Ακαδημία μας εκπροσωπεί την Οικογένεια Γου, μετά από απόφαση του Μεγάλου Δασκάλου Γου Κονγκ Γιου, και είναι υπεύθυνη για τη διάδοση του στυλ στη Μεσόγειο, τη Βαλκανική και φυσικά την Ελλάδα. Είναι εξουσιοδοτημένη να διδάσκει, εξετάζει και πιστοποιεί εκπαιδευτές Γου Τάι Τσι Τσουάν, στο όνομα της Οικογενείας Γου και του Μεγάλου Δασκάλου Γου Κονγκ Γιου.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στις σελίδες του δικτυακού μας τόπου, στον οποίο θα βρείτε πλήθος από χρήσιμα στοιχεία και πληροφορίες για το Τάι Τσι Τσουάν, αλλά και να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή παρατήρησή σας.

Με εκτίμηση
Ελληνική Ακαδημία Ται Τσι Τσουαν της Οικογενείας Γου