Νέα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2019 - 2020 Εκτύπωση E-mail

master wu_one leg.jpgΜε χαρά σας ανακοινώνουμε το πρόγραμμα μαθημάτων της Ακαδημίας Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου, για την εκπαιδευτική περίοδο 2019-2020. Τα μαθήματα στην Κεντρική Σχολή θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 για τα απογευματινά τμήματα και την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019  για τα πρωινά. 

Εκτός από τα επί χρόνια καθιερωμένα τμήματα της Ακαδημίας μας, συνεχίζονται και φέτος κανονικά τα τμήματα αρχαρίων στην πρωινή ζώνη, κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 10.00 - 11.00 και Pushing Hands και μαχητικών εφαρμογών, κάθε Παρασκευή στις 19.00 - 21.00. Το τμήμα Pushing Hands και μαχητικών εφαρμογών αφορά όλους τους μαθητές της Ακαδημίας μας (ανεξαρτήτως επιπέδου) αλλά και μαθητές άλλων στυλ Τάι Τσι Τσουάν στις σχολές των οποίων δεν εξασκούνται στους τόσο σημαντικούς αυτούς τομείς. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ .

 
Ελληνική Ημέρα Τάι Τσι Τσουάν και Τσι Κούνγκ Εκτύπωση E-mail
Ελληνική Ημέρα Τάι Τσι Τσουάν και Τσι Κούνγκ
 
2017 Εκτύπωση E-mail
taichichuan2017.jpg
 
Καλώς Ήλθατε Εκτύπωση E-mail

Καλώς ήλθατε στον επίσημο δικτυακό τόπο της Ελληνικής Ακαδημίας Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου.

Η Ελληνική Ακαδημία Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου (πρώην Ελληνική Οργάνωση Γου Τάι Τσι Τσουάν) είναι ένα Πολιτιστικό Σωματείο Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα και μία από τις 14 Ακαδημίες παγκοσμίως οι οποίες έχουν οριστεί και αναγνωριστεί επίσημα από τη φημισμένη στον χώρο του Τάι Τσι Τσουάν και των Κινεζικών πολεμικών τεχνών, Οικογένεια Γου και την International Wu Style Tai Chi Chuan Federation.

Η Ακαδημία μας εκπροσωπεί την Οικογένεια Γου, μετά από απόφαση του Μεγάλου Δασκάλου Γου Κονγκ Γιου, και είναι υπεύθυνη για τη διάδοση του στυλ στη Μεσόγειο, τη Βαλκανική και φυσικά την Ελλάδα.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στις σελίδες του δικτυακού μας τόπου, στον οποίο θα βρείτε πλήθος από χρήσιμα στοιχεία και πληροφορίες για το Τάι Τσι Τσουάν, αλλά και να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή παρατήρησή σας.

Με εκτίμηση

Ελληνική Ακαδημία Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου

 
ΝΕΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ Εκτύπωση E-mail

the dojo.jpg

wu style logo.jpg

 

 

 

 

 

To The Dojo Athens και η Ελληνική Ακαδημία Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου με χαρά ανακοινώνουν τη συνεργασία τους, με σκοπό να φέρουν το αυθεντικό Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου στα Κάτω Πετράλωνα, όπου βρίσκεται η έδρα του The Dojo Athens.

Τα μαθήματα θα γίνονται στην έδρα του The Dojo Athens, Ηούς 23, Κ. Πετράλωνα κάθε Τρίτη και Πέμπτη 19.00 – 20.00.

Το νέο εκπαιδευτικό κέντρο, το οποίο ανεβάζει σε τέσσερα τα σημεία εκπαίδευσης του στυλ μας, θα λειτουργεί ως παράρτημα της Ακαδημίας μας, κάτω από την άμεση επίβλεψη του επικεφαλής εκπαιδευτή Διονύση Τσετσέλη, και σε αυτό θα διδάσκει ο εξουσιοδοτημένος εκπαιδευτής μας, Βασίλης Τσιαντής.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλ.: 697 348 5864 και 697 480 4794

e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε  

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 9 από 41