Νέα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2017 - 2018 Εκτύπωση E-mail

master wu_one leg.jpgΜε χαρά σας ανακοινώνουμε το πρόγραμμα μαθημάτων της Ακαδημίας Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου, για την εκπαιδευτική περίοδο 2017-2018. Τα μαθήματα στην Κεντρική Σχολή θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 για τα απογευματινά τμήματα και την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017  για τα πρωινά. 

Φετινές προσθήκες στο πρόγραμμά μας το πρωινό τμήμα αρχαρίων, κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 10.00 και η καθιέρωση μόνιμου τμήματος Pushing Hands και μαχητικών εφορμογών κάθε Παρασκευή στις 19.00. Το τμήμα Pushing Hands και μαχητικών εφορμογών αφορά πλέον όλους τους μαθητές της Ακαδημίας μας αλλά και μαθητές άλλων στυλ Τάι Τσι Τσουάν στις σχολές των οποίων δεν εξασκούνται στους τόσο σημαντικούς αυτούς τομείς. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ .

 
Ελληνική Ημέρα Τάι Τσι Τσουάν και Τσι Κούνγκ Εκτύπωση E-mail
Ελληνική Ημέρα Τάι Τσι Τσουάν και Τσι Κούνγκ
 
2018 Εκτύπωση E-mail
Tai Chi Chuan 2018
 
2017 Εκτύπωση E-mail
taichichuan2017.jpg
 
Καλώς Ήλθατε Εκτύπωση E-mail

Καλώς ήλθατε στον επίσημο δικτυακό τόπο της Ελληνικής Ακαδημίας Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου.

Η Ελληνική Ακαδημία Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου (πρώην Ελληνική Οργάνωση Γου Τάι Τσι Τσουάν) είναι ένα Πολιτιστικό Σωματείο Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα και μία από τις 14 Ακαδημίες παγκοσμίως οι οποίες έχουν οριστεί και αναγνωριστεί επίσημα από τη φημισμένη στον χώρο του Τάι Τσι Τσουάν και των Κινεζικών πολεμικών τεχνών, Οικογένεια Γου και την International Wu Style Tai Chi Chuan Federation.

Η Ακαδημία μας εκπροσωπεί την Οικογένεια Γου, μετά από απόφαση του Μεγάλου Δασκάλου Γου Κονγκ Γιου, και είναι υπεύθυνη για τη διάδοση του στυλ στη Μεσόγειο, τη Βαλκανική και φυσικά την Ελλάδα.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στις σελίδες του δικτυακού μας τόπου, στον οποίο θα βρείτε πλήθος από χρήσιμα στοιχεία και πληροφορίες για το Τάι Τσι Τσουάν, αλλά και να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή παρατήρησή σας.

Με εκτίμηση

Ελληνική Ακαδημία Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 9 από 42