Νέα
75η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΟΥ ΤΑΪ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ ΤΟΥ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ Εκτύπωση E-mail

Δύο ασημένια μετάλλια ο Δ. Τσετσέλης

taichichuan_hk2012_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι επικεφαλής των Ακαδημιων Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου από όλον τον κόσμο μαζί με τον ΜΔ Γου Κονγκ Γιου, στην κεντρική  εκδήλωση του Χονγκ Κονγκ

 

Στο Χονγκ Κονγκ και στη Σιγκαπούρη έγιναν από τις 18-26 Μαΐου 2012 οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 75η επέτειο από την ίδρυση της Ακαδημίας Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου, η οποία είναι η κεντρική Ακαδημία της Διεθνούς Ομοσπονδίας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπαιδευτές και μαθητές του Γου Τάι Τσι Τσουάν από όλον τον κόσμο, ενώ στο πλαίσιό της διεξήχθησαν ένα σεμινάριο του Μεγάλου Δασκάλου Γου Κονγκ Γιου στο Χονγκ Κονγκ, ένα διεθνές πρωτάθλημα φορμών και σπρωξίματος χεριών στη Σιγκαπούρη, εξετάσεις Ντουάν της Κινεζικής Ομοσπονδίας Γου Σου, καθώς  και διάφορες μεγάλες κοινωνικές και εορταστικές εκδηλώσεις . Επίσης,  πραγματοποιήθηκε μονοήμερη εκδρομή στο Μακάο, προκειμένου οι συμμετέχοντες να επισκεφθούν το μνήμα του Γου Κουνγκ Γι, φημισμένου Δασκάλου του Τάι Τσι Τσουάν, ιδρυτή της Ακαδημίας του Χονγκ Κονγκ (το 1937) και παππού του Μεγάλου Δασκάλου Γου Κονγκ Γιου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΑΛΚΙΝΑ ΣΤΟ 13ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Ε.Ο. ΓΟΥΣΟΥ - ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ Εκτύπωση E-mail

oloi mazi-low.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από αριστερά προς τα δεξιά: Π. Βέρρας, Γρ. Αντικιάν, Β. Τσιαντής, Δ. Τσετσέλης και Β. Παπαδάτου

 

Νέες επιτυχίες για τους εκπαιδευτές της Ελληνικής Ακαδημίας Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου, οι οποίοι κατέκτησαν δύο χρυσά και δύο χάλκινα μετάλλια στις κατηγορίες Τάι Τσι Τσουάν Ανδρών - Γυναικών, στο 13ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού - Κουνγκ Φου (Τάο Λου) όλων των κατηγοριών. Το Πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στις 17 και 18 Μαρτίου 2012 στο κλειστό γυμναστήριο Μαχητικών Αθλημάτων στα Νέα Λιόσια, με την υποστήριξη της Κινεζικής Πρεσβείας στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 40 χρόνια έναρξης των διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας- Κίνας.

Οι εκπαιδευτές της Ακαδημίας μας αγωνίστηκαν στην Α΄ κατηγορία Ανδρών – Γυναικών, καθώς και στο Ομαδικό.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΣ Εκτύπωση E-mail

nea ekpaideytria_low.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη χώρα μας, ο Τζόναθαν Κρεμ, πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γου Τάι Τσι Τσουάν (International Wu Style Tai Chi Chuan Federation) και απεσταλμένος του Μεγάλου Δασκάλου Γου Κονγκ Γιου, εξέτασε τους εκπαιδευτές της Ελληνικής Ακαδημίας Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου, προκειμένου να αναβαθμίσει τα διπλώματά τους, καθώς και τη μαθήτρια της Ακαδημίας, Βασιλική Παπαδάτου, προκειμένου να της χορηγήσει δίπλωμα εκπαιδεύτριας από τη Διεθνή Ομοσπονδία Γου Τάι Τσι Τσουάν (International Wu Style Tai Chi Chuan Federation).
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΚΡΕΜ Εκτύπωση E-mail

seminario jonathan_2012_low.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τη χώρα μας επισκέφθηκε για μία ακόμη φορά τον Φεβρουάριο ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γου Τάι Τσι Τσουάν (International Wu Style Tai Chi Chuan Federation), απεσταλμένος του Μεγάλου Δασκάλου Γου Κονγκ Γιου, προκειμένου να εξετάσει το επίπεδο των Ελλήνων εκπαιδευτών και να διδάξει σε σεμινάριο στους μαθητές της Ελληνικής Ακαδημίας Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου. Στη φωτογραφία ένα μικρό τμήμα του σεμιναρίου.

 
5ο ΝΤΟΥΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ CHINESE WUSHU ASSOCIATION Ο Δ. ΤΣΕΤΣΕΛΗΣ Εκτύπωση E-mail

pempto duan_site.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το 5ο Ντουάν της Chinese Wushu Association (θεσμός αντίστοιχος των Νταν στα Ιαπωνικά στυλ) κατέκτησε ο επικεφαλής εκπαιδευτής της Ακαδημίας μας, κατά την πρώτη και επίσημη εισδοχή μελών από Ακαδημίες της Οικογενείας Γου στην Chinese Wushu Association, η οποία έγινε στο Χονγκ Κονγκ στις 14 Αυγούστου 2011, με την εξέταση 30 οικογενειακών μαθητών (disciples), 29 από την Ακαδημία του Χονγκ Κονγκ και ενός από την Ακαδημία της Αθήνας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 19 - 27 από 41