Νέα
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΟΥ ΣΕ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Εκτύπωση E-mail
akadimia se mesogeio.jpg

Όπως δήλωσε ο Δάσκαλος Γου κατά τη διάρκεια της εδώ παραμονής του, η Ελληνική Ακαδημία Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου καθίσταται πλέον κέντρο της Μεσογείου και της Βαλκανικής για το αυθεντικό στυλ της Οικογενείας και αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της διάδοσής του στις χώρες αυτών των περιοχών. Ο Δάσκαλος Γου έλαβε την απόφαση αυτή μετά από τη διαπίστωσή του,  όπως δήλωσε, ότι η Ακαδημία μας επιτελεί το έργο της με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ενώ οι εκπαιδευτές και οι μαθητές της έχουν πολύ καλή τεχνική κατάρτιση αλλά κυρίως άριστο χαρακτήρα και ήθος, ενώ εργάζονται όλοι μαζί σαν μία οικογένεια.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΟΥ ΠΛΕΟΝ Η ΑΘΗΝΑ! Εκτύπωση E-mail
akadimia1.jpg

Μετά την αποδοχή του Διονύση Τσετσέλη ως Εσωτερικού Μαθητή της Οικογενείας Γου και την αναβάθμιση του διπλώματός του σε Advanced Level, την αναβάθμιση του Βασίλη Τσιαντή, την κατάκτηση του τίτλου του Εκπαιδευτή από τους Γρηγόρη Αντικιάν και Πάρη Βέρρα, αλλά και τη μεγάλη ικανοποίηση του Δασκάλου Γου από τη σκληρή και ποιοτική δουλειά που, όπως διαπίστωσε ιδίοις όμμασιν, γίνεται στην Αθήνα, όλοι οι όροι για την ανακήρυξη της Ελληνικής Οργάνωσης Γου Τάι Τσι Τσουάν σε επίσημη Ακαδημία της Οικογενείας Γου, είχαν υλοποιηθεί.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ (DISCIPLE) ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΟΥ Ο Δ. ΤΣΕΤΣΕΛΗΣ Εκτύπωση E-mail
disciple.jpg

Σε μία λιτή παραδοσιακή τελετή, την Κυριακή 24 Μαΐου 2009, ο Δάσκαλος Γου αποδέχθηκε ως Εσωτερικό Μαθητή στους κόλπους της Οικογενείας Γου τον Διονύση Τσετσέλη, επικεφαλής εκπαιδευτή της Ελληνικής Ακαδημίας Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου (πρώην Ελληνική Οργάνωση Γου Τάι Τσι Τσουάν).

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΥΟ ΝΕΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ Εκτύπωση E-mail
neoi ekpaideytes.jpg

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη χώρα μας, ο Δάσκαλος Γου εξέτασε τους παλαιούς εκπαιδευτές της Ακαδημίας, Διονύση Τσετσέλη και Βασίλη Τσιαντή και αναβάθμισε τα διπλώματά τους. Πλέον, ο Διονύσης Τσετσέλης κατέχει το υψηλότερο δίπλωμα της Οικογένειας, με τον βαθμό Advanced , ενώ ο Βασίλης Τσιαντής κατέχει πλέον τον βαθμό Intermediate

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΓΟΥ ΚΟΝΓΚ ΓΙΟΥ Εκτύπωση E-mail
Με πολύ μεγάλη επιτυχία έγινε το σεμινάριο του Μεγάλου Δασκάλου Γου Κονγκ Γιου στην Αθήνα, από τις 23-27 Μαΐου 2009.
seminario 1.jpg


Το Σαββατοκύριακο 23-24 Μαΐου έγιναν δύο τρίωρα σεμινάρια ανοιχτά σε όλους. Στα σεμινάρια αυτά διδάχθηκαν οι βασικές αρχές της κίνησης στο στυλ της Οικογενείας Γου, οι αρχές των μαχητικών εφαρμογών και του σπρωξίματος των χεριών αλλά και κάποια βασικά Τσι Κουνγκ της Οικογενείας, για τα οποία μάλιστα ο Δάσκαλος Γου έδωσε και τις μαχητικές εφαρμογές τους! Σε γενικές γραμμές, ο Δάσκαλος Γου επικεντρώθηκε κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου σε μεγάλο βαθμό στη μαχητική έκφραση του στυλ, αφού πιστεύει βαθιά στην εξάσκηση του Τάι Τσι ως ολοκληρωμένη πολεμική τέχνη και όχι απλώς σαν τέχνη χαλάρωσης και καλής υγείας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 37 - 42 από 42