Νέα
ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΟΥ ΠΛΕΟΝ Η ΑΘΗΝΑ! Εκτύπωση E-mail
akadimia1.jpg

Μετά την αποδοχή του Διονύση Τσετσέλη ως Εσωτερικού Μαθητή της Οικογενείας Γου και την αναβάθμιση του διπλώματός του σε Advanced Level, την αναβάθμιση του Βασίλη Τσιαντή, την κατάκτηση του τίτλου του Εκπαιδευτή από τους Γρηγόρη Αντικιάν και Πάρη Βέρρα, αλλά και τη μεγάλη ικανοποίηση του Δασκάλου Γου από τη σκληρή και ποιοτική δουλειά που, όπως διαπίστωσε ιδίοις όμμασιν, γίνεται στην Αθήνα, όλοι οι όροι για την ανακήρυξη της Ελληνικής Οργάνωσης Γου Τάι Τσι Τσουάν σε επίσημη Ακαδημία της Οικογενείας Γου, είχαν υλοποιηθεί.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ (DISCIPLE) ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΟΥ Ο Δ. ΤΣΕΤΣΕΛΗΣ Εκτύπωση E-mail
disciple.jpg

Σε μία λιτή παραδοσιακή τελετή, την Κυριακή 24 Μαΐου 2009, ο Δάσκαλος Γου αποδέχθηκε ως Εσωτερικό Μαθητή στους κόλπους της Οικογενείας Γου τον Διονύση Τσετσέλη, επικεφαλής εκπαιδευτή της Ελληνικής Ακαδημίας Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου (πρώην Ελληνική Οργάνωση Γου Τάι Τσι Τσουάν).

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΥΟ ΝΕΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ Εκτύπωση E-mail
neoi ekpaideytes.jpg

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη χώρα μας, ο Δάσκαλος Γου εξέτασε τους παλαιούς εκπαιδευτές της Ακαδημίας, Διονύση Τσετσέλη και Βασίλη Τσιαντή και αναβάθμισε τα διπλώματά τους. Πλέον, ο Διονύσης Τσετσέλης κατέχει το υψηλότερο δίπλωμα της Οικογένειας, με τον βαθμό Advanced , ενώ ο Βασίλης Τσιαντής κατέχει πλέον τον βαθμό Intermediate

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΓΟΥ ΚΟΝΓΚ ΓΙΟΥ Εκτύπωση E-mail
Με πολύ μεγάλη επιτυχία έγινε το σεμινάριο του Μεγάλου Δασκάλου Γου Κονγκ Γιου στην Αθήνα, από τις 23-27 Μαΐου 2009.
seminario 1.jpg


Το Σαββατοκύριακο 23-24 Μαΐου έγιναν δύο τρίωρα σεμινάρια ανοιχτά σε όλους. Στα σεμινάρια αυτά διδάχθηκαν οι βασικές αρχές της κίνησης στο στυλ της Οικογενείας Γου, οι αρχές των μαχητικών εφαρμογών και του σπρωξίματος των χεριών αλλά και κάποια βασικά Τσι Κουνγκ της Οικογενείας, για τα οποία μάλιστα ο Δάσκαλος Γου έδωσε και τις μαχητικές εφαρμογές τους! Σε γενικές γραμμές, ο Δάσκαλος Γου επικεντρώθηκε κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου σε μεγάλο βαθμό στη μαχητική έκφραση του στυλ, αφού πιστεύει βαθιά στην εξάσκηση του Τάι Τσι ως ολοκληρωμένη πολεμική τέχνη και όχι απλώς σαν τέχνη χαλάρωσης και καλής υγείας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΓΟΥ ΚΟΝΓΚ ΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Εκτύπωση E-mail

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΓΟΥ ΚΟΝΓΚ ΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 - ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΜΑΪΟΥ 2009

wu-seminario-2009-site.jpg

Η Ελληνική Οργάνωση Γου Τάι Τσι Τσουάν έχει την τιμή να ανακοινώσει τον ερχομό, για πρώτη φορά, του Μεγάλου Δασκάλου Γου Κονγκ Γιου στην Ελλάδα, προκειμένου να διδάξει στους μαθητές της Οργάνωσης αλλά και σε ανοιχτά σεμινάρια στο ευρύ κοινό.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 37 - 41 από 41