Νέα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2015-2016 Εκτύπωση E-mail

wu_vert1200logo1.jpgΜε χαρά σας ανακοινώνουμε το πρόγραμμα μαθημάτων της Ακαδημίας Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου, για την εκπαιδευτική περίοδο 2015-2016. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015 για τα απογευματινά τμήματα και την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015  για τα πρωινά. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ .

 
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤO ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ PUSHING HANDS ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Εκτύπωση E-mail

Εν όψει της επικείμενης επίσκεψης του Δασκάλου Γου στην Ελλάδα, στις 5-6 Σεπτεμβρίου 2015, προκειμένου να διδάξει σε σεμινάρια στους μαθητές μας αλλά και όποιον άλλον ενδιαφερόμενο, έχει ήδη ξεκινήσει στην Ακαδημία μας μία μεγάλη προσπάθεια αναβάθμισης της ποιότητας του επιπέδου της Παραδοσιακής φόρμας των 108 Σχημάτων. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, κάθε εβδομάδα στα καθημερινά μαθήματα, παρουσιάζονται, επεξηγούνται και αναλύονται σε βάθος τρία σχήματα της φόρμας, από τον επικεφαλής εκπαιδευτή της Ακαδημίας, Διονύση Τσετσέλη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΓΟΥ ΚΟΝΓΚ ΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (5-6 Σεπτεμβρίου 2015) Εκτύπωση E-mail


wu seminar_2015.jpgΟ Φύλακας της Πύλης της Οικογενείας Γου, Μεγάλος Δάσκαλος Γου Κονγκ Γιου, θα διδάξει σε σεμινάρια τα οποία διοργανώνει η Ελληνική Ακαδημία Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου, στην Αθήνα, στις 5-6 Σεπτεμβρίου 2015. Στα σεμινάρια αυτά είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι ασκούμενοι σε άλλα στυλ Τάι Τσι Τσουάν, πολεμικών τεχνών ή άλλων μεθόδων σωματικής και πνευματικής πειθαρχίας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

 

GRANDMASTER WU KWONG YU IN GREECE (5-6 Sep 2015)

The Gatekeeper of the Wu Family, Grandmaster Wu Kwong Yu, will conduct a Wu Style Tai Chi Chuan seminar in Athens, on 5-6 September 2015, organized by the Hellenic Wu Style Tai Chi Chuan Academy. All Tai Chi Chuan or other disciplines’ practitioners are welcome to participate. For more information, please contact us at Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε


 
Ευτυχισμένο το 2015! Εκτύπωση E-mail

Σας ευχόμαστε ολόψυχα χρόνια πολλά, με υγεία και ευτυχία!

 

taichi_2015.jpg

 
ΝΕΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Εκτύπωση E-mail

final-logo_zencenterathens.jpg

 

wu_vert1200logo1.jpg

 

 

 

 

 

To Zen Center και η Ελληνική Ακαδημία Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου με χαρά ανακοινώνουν τη συνεργασία τους, με σκοπό να φέρουν το αυθεντικό Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου στο κέντρο της Αθήνας, όπου βρίσκεται η έδρα του Zen Center.

Τα μαθήματα θα γίνονται στην έδρα του Zen Center, Πλατεία Αγ. Ειρήνης, Βασιλικής 2 & Λιμπονά, Αθήνα και πληροφορίες για το πρόγραμμα των μαθημάτων μπορείτε να δείτε εδώ .

Το νέο εκπαιδευτικό κέντρο θα λειτουργεί ως παράρτημα της Ακαδημίας μας, κάτω από την άμεση επίβλεψη του επικεφαλής εκπαιδευτή Διονύση Τσετσέλη, και σε αυτό θα διδάσκει ο εξουσιοδοτημένος εκπαιδευτής μας, Πάρης Βέρρας.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλ.: 210 2840588, 210 6837063, 697 7280254
e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε , Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 10 - 18 από 41