ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΡΟΝΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Εκτύπωση E-mail

sifu wu.jpg

Ο Δάσκαλος Γου και η Ακαδημία του Τορόντο, σε ένδειξη συμπαράστασης στον Ελληνικό λαό που επί πέντε χρόνια δεινοπαθεί από την κρίση και τα μνημόνια και αποδεικνύοντας εμπράκτως τις οικογενειακές και φιλικές σχέσεις που επικρατούν στην Οικογένεια Γου και τις Ακαδημίες της ανά τον κόσμο, αποφάσισαν να προσφέρουν το σεμινάριο της Αθήνας στους Έλληνες μαθητές της Ακαδημίας μας αλλά και σε όλους τους ενδιαφερόμενους από την Ελλάδα.

Ο Δάσκαλος Γου και η Ακαδημία του Τορόντο θα καλύψουν όλα τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διδασκαλίας του Δασκάλου στην Ελλάδα, ενώ η Ελληνική Ακαδημία θα καλύψει μόνο τα τοπικά έξοδα του σεμιναρίου και της 15νθήμερης παραμονής του Δασκάλου στη χώρα μας, κατά την οποία εκτός του σεμιναρίου θα δουλέψει προσωπικώς με τον επικεφαλής εκπαιδευτή της Ελληνικής Ακαδημίας, Διονύση Τσετσέλη. Για την κάλυψη των τοπικών εξόδων, η Ελληνική Ακαδημία θέσπισε μία ελάχιστη, συμβολική τιμή για την παρακολούθηση του σεμιναρίου. Η Ελληνική Ακαδημία, αποδεχόμενη την προσφορά, ευχαριστεί θερμά τον Δάσκαλο Γου, καθώς και την Ακαδημία του Τορόντο.

Υπενθυμίζουμε ότι το σεμινάριο του Δασκάλου Γου, Φύλακα της Πύλης της φημισμένης Οικογένειας Γου, θα γίνει στις 5-6 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα. Στο σεμινάριο έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή πολλοί Έλληνες ενδιαφερόμενοι αλλά και ξένοι εκπαιδευτές και μαθητές, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στη χώρα μας ειδικά για το σεμινάριο, αφού ίσως είναι το τελευταίο επί Ευρωπαϊκού εδάφους του Δασκάλου Γου.

Περισσότερες πληροφορίες στο Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε και στο www.taichichuan.gr