ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΝΤΙΚΙΑΝ Εκτύπωση E-mail

gregory_antikian.jpgΞεκίνησα την ενασχόλησή μου με το Τάι Τσι Τσουάν το 2004, όταν επισκέφθηκα τη σχολή του δασκάλου μου, κ. Διονύση Τσετσέλη, ο οποίος δίδασκε τότε ένα στυλ Τάι Τσι Τσουάν το οποίο είχε τις ρίζες του στο στυλ της Οικογένειας Γου.

Αν και ποτέ μέχρι τότε δεν είχα ασχοληθεί με άλλες πολεμικές τέχνες, το ήθος και η ποιότητα των γνώσεων του δασκάλου μου, με οδήγησαν στην απόφαση να αφοσιωθώ στο Τάι Τσι Τσουάν. Από τα πρώτα μαθήματα συνειδητοποίησα ότι η φιλοσοφία και ο τρόπος εξάσκησης του Τάι Τσι μου ταίριαζαν απόλυτα.

Το 2006, ο δάσκαλός μας ήρθε σε επαφή με τον Μεγάλο Δάσκαλο Γου Κονγκ Γιου και αυτό ήταν η αφετηρία μιας καινούργιας πορείας η οποία μας έφερε κοντά στις αληθινές ρίζες της τέχνης. Μέσω της επαφής με τον Δάσκαλο Γου αντιληφθήκαμε το βάθος αλλά και την ποιότητα του στυλ της Οικογένειας Γου και αποφασίσαμε να αφοσιωθούμε σε αυτό.

Θα ήθελα και από τον χώρο αυτόν να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τον κ. Διονύση Τσετσέλη, γιατί η επιμονή, η υπομονή και η αγάπη του για το Τάι Τσι Τσουάν με ώθησαν στο να αγαπήσω κι εγώ με τη σειρά μου αυτήν τη σπουδαία τέχνη και να αφοσιωθώ σε αυτήν. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Μεγάλο Δάσκαλο Γου Κονγκ Γιου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε πιστοποιώντας με ως εκπαιδευτή του στυλ της Οικογένειας Γου. Εύχομαι να φανώ αντάξιος της τιμής που μου έκαναν και να δικαιώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι δάσκαλοί μου.

 

grigorislow.jpg