ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤO ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ PUSHING HANDS ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Εν όψει της επικείμενης επίσκεψης του Δασκάλου Γου στην Ελλάδα, στις 5-6 Σεπτεμβρίου 2015, προκειμένου να διδάξει σε σεμινάρια στους μαθητές μας αλλά και όποιον άλλον ενδιαφερόμενο, έχει ήδη ξεκινήσει στην Ακαδημία μας μία μεγάλη προσπάθεια αναβάθμισης της ποιότητας του επιπέδου της Παραδοσιακής φόρμας των 108 Σχημάτων. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, κάθε εβδομάδα στα καθημερινά μαθήματα, παρουσιάζονται, επεξηγούνται και αναλύονται σε βάθος τρία σχήματα της φόρμας, από τον επικεφαλής εκπαιδευτή της Ακαδημίας, Διονύση Τσετσέλη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΝΕΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

final-logo_zencenterathens.jpg

 

wu_vert1200logo1.jpg

 

 

 

 

 

To Zen Center και η Ελληνική Ακαδημία Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου με χαρά ανακοινώνουν τη συνεργασία τους, με σκοπό να φέρουν το αυθεντικό Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου στο κέντρο της Αθήνας, όπου βρίσκεται η έδρα του Zen Center.

Τα μαθήματα θα γίνονται στην έδρα του Zen Center, Πλατεία Αγ. Ειρήνης, Βασιλικής 2 & Λιμπονά, Αθήνα και πληροφορίες για το πρόγραμμα των μαθημάτων μπορείτε να δείτε εδώ .

Το νέο εκπαιδευτικό κέντρο θα λειτουργεί ως παράρτημα της Ακαδημίας μας, κάτω από την άμεση επίβλεψη του επικεφαλής εκπαιδευτή Διονύση Τσετσέλη, και σε αυτό θα διδάσκει ο εξουσιοδοτημένος εκπαιδευτής μας, Πάρης Βέρρας.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλ.: 210 2840588, 210 6837063, 697 7280254
e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε , Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2013 - 2014

wu_vert1200logo1.jpgΜε χαρά σας ανακοινώνουμε το πρόγραμμα της φετινής εκπαιδευτικής περιόδου της Ακαδημίας Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου.Τα μαθήματά μας ξεκινούν τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου για τα απογευματινά τμήματα και Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για τα πρωινά. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ 

 

 
ΝΕΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

wu_vert1200logo1.jpgΗ Ελληνική Ακαδημία Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Α.Σ. Το Πνεύμα των Πολεμιστών, με σκοπό να φέρουν το αυθεντικό Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου στα Βριλήσσια, όπου βρίσκεται η έδρα του Συλλόγου.

Τα μαθήματα θα γίνονται στην έδρα του Συλλόγου, Αγ. Αντωνίου 78, Πάτημα Χαλανδρίου, Βριλήσσια και πληροφορίες για το πρόγραμμα των μαθημάτων μπορείτε να δείτε εδώ .

Το νέο εκπαιδευτικό κέντρο θα λειτουργεί ως παράρτημα της κεντρικής Ακαδημίας μας, κάτω από την άμεση επίβλεψη του επικεφαλής εκπαιδευτή Διονύση Τσετσέλη, και σε αυτό θα διδάσκει η εξουσιοδοτημένη εκπαιδεύτριά μας, Βασιλική Παπαδάτου.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλ.: 697 3044759
e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε , Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
 
5η ΓΙΟΡΤΗ ΤΑΪ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ

zappeio2012_1_taichichuan.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ομάδα των εκπαιδευτών και μαθητών της Ακαδημίας μας

 

Στις 30 Ιουνίου 2012 έγινε τελικά η καθιερωμένη Γιορτή του Τάι Τσι Τσουάν στο Ζάππειο, με λιγοστή δυστυχώς συμμετοχή σχολών και κόσμου. Μετά την αναβολή από την αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία που είχε δοθεί λόγω των δεύτερων βουλευτικών εκλογών αλλά και της έλλειψης συνεννόησης που ακολούθησε μεταξύ των εκπαιδευτών, δεν έγινε κατορθωτό η Γιορτή να κινηθεί στα επίπεδα των προηγούμενων ετών από πλευράς συμμετοχής σχολών και κόσμου.  Φυσικά, στη μικρή συμμετοχή έπαιξε επίσης ρόλο και το προχωρημένο καλοκαίρι που οι περισσότερες σχολές είτε έχουν κλείσει είτε υπολειτουργούν.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΣ

Όπως κάθε χρόνο, τα μαθήματα Τάι Τσι Τσουάν στην Ακαδημία μας θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος Ιουλίου και συγκεκριμένα μέχρι και την Πέμπτη 26 Ιουλίου. Μετά τη διακοπή του Αυγούστου, θα ξεκινήσουμε ξανά τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου. Το αναλυτικό πρόγραμμα του νέου έτους θα ανακοινωθεί από την ιστοσελίδα μας εντός των επομένων ημερών.

Ευκαιρία τώρα το καλοκαίρι για όσους δεν έχουν χρόνο τη χειμερινή περίοδο ή ασκούνται σε άλλη τέχνη ή στυλ να δοκιμάσουν και να γνωρίσουν το αυθεντικό Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου από τους επίσημους εκπροσώπους του στην Ελλάδα.

 

 
75η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΟΥ ΤΑΪ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ ΤΟΥ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Δύο ασημένια μετάλλια ο Δ. Τσετσέλης

taichichuan_hk2012_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι επικεφαλής των Ακαδημιων Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου από όλον τον κόσμο μαζί με τον ΜΔ Γου Κονγκ Γιου, στην κεντρική  εκδήλωση του Χονγκ Κονγκ

 

Στο Χονγκ Κονγκ και στη Σιγκαπούρη έγιναν από τις 18-26 Μαΐου 2012 οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 75η επέτειο από την ίδρυση της Ακαδημίας Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου, η οποία είναι η κεντρική Ακαδημία της Διεθνούς Ομοσπονδίας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπαιδευτές και μαθητές του Γου Τάι Τσι Τσουάν από όλον τον κόσμο, ενώ στο πλαίσιό της διεξήχθησαν ένα σεμινάριο του Μεγάλου Δασκάλου Γου Κονγκ Γιου στο Χονγκ Κονγκ, ένα διεθνές πρωτάθλημα φορμών και σπρωξίματος χεριών στη Σιγκαπούρη, εξετάσεις Ντουάν της Κινεζικής Ομοσπονδίας Γου Σου, καθώς  και διάφορες μεγάλες κοινωνικές και εορταστικές εκδηλώσεις . Επίσης,  πραγματοποιήθηκε μονοήμερη εκδρομή στο Μακάο, προκειμένου οι συμμετέχοντες να επισκεφθούν το μνήμα του Γου Κουνγκ Γι, φημισμένου Δασκάλου του Τάι Τσι Τσουάν, ιδρυτή της Ακαδημίας του Χονγκ Κονγκ (το 1937) και παππού του Μεγάλου Δασκάλου Γου Κονγκ Γιου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΑΛΚΙΝΑ ΣΤΟ 13ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Ε.Ο. ΓΟΥΣΟΥ - ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ

oloi mazi-low.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από αριστερά προς τα δεξιά: Π. Βέρρας, Γρ. Αντικιάν, Β. Τσιαντής, Δ. Τσετσέλης και Β. Παπαδάτου

 

Νέες επιτυχίες για τους εκπαιδευτές της Ελληνικής Ακαδημίας Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου, οι οποίοι κατέκτησαν δύο χρυσά και δύο χάλκινα μετάλλια στις κατηγορίες Τάι Τσι Τσουάν Ανδρών - Γυναικών, στο 13ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού - Κουνγκ Φου (Τάο Λου) όλων των κατηγοριών. Το Πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στις 17 και 18 Μαρτίου 2012 στο κλειστό γυμναστήριο Μαχητικών Αθλημάτων στα Νέα Λιόσια, με την υποστήριξη της Κινεζικής Πρεσβείας στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 40 χρόνια έναρξης των διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας- Κίνας.

Οι εκπαιδευτές της Ακαδημίας μας αγωνίστηκαν στην Α΄ κατηγορία Ανδρών – Γυναικών, καθώς και στο Ομαδικό.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΣ

nea ekpaideytria_low.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη χώρα μας, ο Τζόναθαν Κρεμ, πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γου Τάι Τσι Τσουάν (International Wu Style Tai Chi Chuan Federation) και απεσταλμένος του Μεγάλου Δασκάλου Γου Κονγκ Γιου, εξέτασε τους εκπαιδευτές της Ελληνικής Ακαδημίας Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου, προκειμένου να αναβαθμίσει τα διπλώματά τους, καθώς και τη μαθήτρια της Ακαδημίας, Βασιλική Παπαδάτου, προκειμένου να της χορηγήσει δίπλωμα εκπαιδεύτριας από τη Διεθνή Ομοσπονδία Γου Τάι Τσι Τσουάν (International Wu Style Tai Chi Chuan Federation).
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΚΡΕΜ

seminario jonathan_2012_low.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τη χώρα μας επισκέφθηκε για μία ακόμη φορά τον Φεβρουάριο ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γου Τάι Τσι Τσουάν (International Wu Style Tai Chi Chuan Federation), απεσταλμένος του Μεγάλου Δασκάλου Γου Κονγκ Γιου, προκειμένου να εξετάσει το επίπεδο των Ελλήνων εκπαιδευτών και να διδάξει σε σεμινάριο στους μαθητές της Ελληνικής Ακαδημίας Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου. Στη φωτογραφία ένα μικρό τμήμα του σεμιναρίου.

 
5ο ΝΤΟΥΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ CHINESE WUSHU ASSOCIATION Ο Δ. ΤΣΕΤΣΕΛΗΣ

pempto duan_site.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το 5ο Ντουάν της Chinese Wushu Association (θεσμός αντίστοιχος των Νταν στα Ιαπωνικά στυλ) κατέκτησε ο επικεφαλής εκπαιδευτής της Ακαδημίας μας, κατά την πρώτη και επίσημη εισδοχή μελών από Ακαδημίες της Οικογενείας Γου στην Chinese Wushu Association, η οποία έγινε στο Χονγκ Κονγκ στις 14 Αυγούστου 2011, με την εξέταση 30 οικογενειακών μαθητών (disciples), 29 από την Ακαδημία του Χονγκ Κονγκ και ενός από την Ακαδημία της Αθήνας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 13 - 23 από 23